Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

2021. január 1-el életbe lépet Orbánék legaljasabb megszorító csomagja, több százezer kisvállalkozó zsebéből vesznek ki milliókat.

2021. január 1-ével életbe lépett Orbánék legaljasabb megszorító csomagja, a kisvállalkozások légnépszerű adóját, a KATA-t egy tollvonással tették tönkre a 40 százalékos büntető adóval.

Ugyanis az idei adóévtől a KATÁ-s vállalkozások minden egy partnertől származó 3 millió forintot meghaladó bevételre 40 százalékos büntető adott vettetek ki, ezzel a lépéssel több százezer kisvállalkozó zsebéből vesz ki Orbán milliókat.

Közben még 2020 év végén  azzal az álságos dumával felezte meg az iparűzési adót Orbán, hogy meg kell védeni a kisvállalkozókat. Nos az IPA kedvezmény pár tízezerforintos könnyítést jelent maximum a KATÁ-soknak, de az önkormányzatokat nagyon nehéz helyzetbe hozta.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbánék ezekben a percekben milliókat vettek ki a kisvállalkozók zsebéből, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, közben meg azt hazudják megvédik a vállalkozókat.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: