Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nyilvánossá vált azon szerencsések névsora, akiket 2021 alkalmából Erzsébet királynő a brit lovagrendek tagjaivá emelt, hogy munkásságukat, érdemeiket elismerjék lovaggá ütik őket- írja a Blikk

Egy Walesben élő magyar orvosprofesszor, Dr. Szakmány Tamás szintén szerepel a listán, aki a kitüntetéssel a Brit Birodalmi Rend tagjává vált.

A magyar orvos Érden tette le az érettségit, majd a a pécsi Tudományegyetem Orvosi Karán lett az aneszteziológia doktora. 2004-ben tapasztalatszerzés céljából ment Angliába, Liverpoolban dolgozott és ott értesült arról, hogy Pécsett, az egyetemi klinikán leépítéseket terveznek, ezért úgy döntött, hogy a szigetországban marad.

Öt évvel ezelőtt lett Wales-ben a Gwenti Kórház súlyos betegeket ellátó részlegének az orvosa, majd vezetője. Hamarosan a Cardiffi Egyetem is felfigyelt rá és meghívta professzorának – írja a metropol.

A koronavírus-járvány berobbanásakor nagy szükség volt az aneszteziológus szakorvosok szaktudására, Dr. Szakmány pedig a súlyos betegek kórházi ellátásának walesi koordinátora lett, ezen munkájáért ismerte el II. Erzsébet királynő.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: