Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hiába, a tehetség lobogó üstökösként tör a felszínre és mindent letarol. Hé magyarok a hazának ilyen éleslátású legényekre van szüksége, mint Németh Zoltán, a Fidesz Győr-Moson-Sopron megyei elnöke, aki olyan bölcs mondatokat mondott egy interjúban, hogy azonnal arany Bayer-díjat neki! – szúrta ki az Azonnali.

Jaj, mi lesz szegény hazánkkal és a Fidesszel Orbán Viktor után? Mindenki nyugodjon meg, mert van utánpótlás ám a Fideszben bölcs és élesen látó politikusokból. Itt van például Németh Zoltán, a Fidesz Győr-Moson-Sopron megyei elnöke, akit eddig méltatlanul rejtegettek.

Ám a 170 ezer példányban megjelenő Nyugat-Hírmondó című lapban olyan állításokat fogalmazott meg, amivel lobogó üstükösként robbant be a magyar közélet központjába:

Szolid felvezetőként Németh elmesélte, hogyan is képzeli el az EU-s források elosztásának mechanizmusát: “Az EU olyan, mint egy közös bográcsozás. Miután mindenki maga hozta az alapanyagokat és közösen megfőzték az ételt, lennének, akik utólag meg akarnák határozni, hogy bizonyos résztvevők, például a bajszosok ne kaphassanak az ételből. (…) A liberális politikusok mondvacsinált ürügyekkel akarják visszatartani az országnak járó EU-s pénzeket.”

Majd ezután villantotta meg szellemi magaslatát, felhívta a figyelmet, hogy bizonyos nyugati országokban még mindig gyakorlatilag jobbágyi sorban szomorkodnak az emberek:

“Magyarország államformája köztársaság, a népképviselet legfőbb szerve az Országgyűlés, államfője pedig a köztársasági elnök. Nem kell messzire mennünk olyan EU-s tagállamokért, ahol még mindig feudális viszonyok működnek: királyság vagy monarchia (ld. Spanyolország, Dánia, Hollandia, Svédország vagy Belgium.)”

„S tudjuk, a királyságban van uralkodó, az állampolgárok pedig tulajdonképpen alattvalók. Gondoljunk csak bele, hogy ezek az elmaradott berendezkedésű országok oktatnak ki bennünket a korszerű demokráciáról.”

A szörnyű elnyomatásban élő nyugati népek sanyarú sorsának rávilágítására bedobja a mi Némethünk a mindent vivő érvet:  “Sokat elmond a hazánkat érő bírálatokról egyébként az is, hogy épp abban az országban is a király az államfő, ahol az Európai Unió legfőbb szervei működnek.”

“De demokráciákban is találunk komoly eltéréseket. Franciaországban Emmanuel Macron köztársasági elnöknek – aki mellesleg Andorra hercege is – egy személyben normál esetben is sokkal nagyobb hatalma van, mint veszélyhelyzet idején rendkívüli felhatalmazással az egész magyar kormánynak.”

Jó van magyarok! Németh elvtárs megüzente Győr-Mosonból, hogy a nyugat fejletlen, elnyomatásban élnek az emberek és szörnyű állapotok uralkodnak, ellenben a mi fejlett és csodás demokráciánk…

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: