Hosszas hallgatás után megszólalt Botka László, egy Facebook bejegyzésben tette és helyre az okoskodó Orbánt. Íme:

Orbán szerint a Pfizer-vakcina magyar termék és egy kisújszállási asszonyság találta ki. 2021-van, a „kisújszállási asszonyság” egy zseniális professzor, akinek sajnos el kellett mennie Magyarországról, mint annyi tudóstársának a rendszerváltás előtt és most is.

El kellett mennie, mert nem tudott itthon érvényesülni. Amerikában kutatott, és az ottani eredményének köszönhetően jöhetett létre a koronavírus elleni Pfizer-vakcina.

Hihetetlen, hogy már megint itt tartunk, hogy mindenben hazudni kell. Ahelyett, hogy büszkék lennénk Karikó Katalin teljesítményére, csak ócska  beszólás és a hazugság marad.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Botka László helyretette az okoskodó Orbán Viktort, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, hogy besült a Fidesz vezér.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).