Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese egy megdöbbentő fotót hozott nyilvánosságra egy állami kormányablak speciális iratkezeléséről. Egy összecelluxozott doboz az, amibe be lehet tenni a kérelmeket.

Megdöbbentő módot választott a Miskolc- Tiszai pályaudvaron található kormányablak, arra hogyan lehet leadni a hivatalos kérelmeket: egy összecelluxozott doboz fityeg a bejáraton. A nyomatékosság kedvéért rá is van írva: Kérelmek. Ide.

A nem éppen XXI. századi megoldásra Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese hívta fel a figyelmet Facebookon, hozzátéve, hogy fő az adatvédelem. Az ellenzéki vezető posztjára, sokan reagáltak is.

Többek között Ceglédi Zoltán a közismert politikai elemző, aki azt a kérdést intézte az olvasókhoz: Te beletennéd a kérelmedet ebbe a celluxos, rotty dobozba?

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy milyen speciális iratkezelési megoldásokat alkalmazz a miskolci kormányablak, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot facebookon, hogy mindenki lássa dübörög az államigazgatás Orbánék alatt.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).