Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Újabb földrengés volt Horvátországban, ezúttal legalább ötös erősségű, este hat óra után nem sokkal. A bama.hu szerint ismét Petrinjához közel volt a rengés epicentruma. Az újabb rengést 10 kilométer mélyen észlelték. 

Az MTI a helyi sajtó alapján 5,3-as erősségű földrengésről írt. A lapjelentések szerint a rengés epicentruma Zágrábtól 48 kilométerre, a közép-horvátországi Petrinja közelében volt.

A mai földrengést is lehetett Magyarországon  érezni, egy székesfehérvári olvasó azt írta az indexnek, hogy 18.03 perckor érzékelte a földrengést, a tizedik emeleten kilengett a karácsonyfa és a csillár is. Budapestiek is számoltak be a Facebookon hasonló esetről.

Egy újpesti lakos az írta , hogy 18.02-kor ismét földmozgást éreztek. Ez a múlt hetihez képest rövidebb ideig tartó és enyhébb mozgás volt, de határozottan érezhető. Egy Pécs kertvárosi pedig arról számolt be, hogy erőteljes ringatózást észlelt az ebédlőasztalnál ülve.

Múlt hétfőn és kedden is két erősebb – 5,2-es, illetve 6,3-es erősségű – földrengés rázta meg Közép-Horvátországot. 6,4-es erősségű földrengés volt Zágrábtól délre, azt is lehetett Magyarországon is érezni.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: