Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Bayer Zsolt pert vesztett Hadházy Ákos, ellenzéki képviselővel szemben és sérelem megfizetésre kötelezte őt a bíróság. Bayer úgy akarta ignorálni a büntetést, hogy 5 forintosokban fizeti ki a 300 ezer forintos bírságot.

Ment is a nagy Fideszes duma a részéről, hogy majd zsákokban akkor odaviszi és gyűjtésbe is kezdett, de sajnos Bayernek minden jel szerint nem volt annyi támogatója hogy összejött volna 300 ezer forint 5 forintosokban, legalább is erre lehet következtetni Hadházy által most publikált információkból:

Olvasom, hogy Bayer Zsolt szerint alaptalan a végrehajtás ellene, hiszen ezer ember vállalta, hogy megfizet nekem (ötforintosokban) 300-300 forintot, így ez le is van tudva. A legnagyobb tisztelettel két tanácsot adnék Bayer úrnak:

1) Válogassa meg jobban a barátait, mert azok a jelek szerint átverik. Egy azaz egy pécsi hölgy küldött csak egy kisebb csomagot, amiben a dobozka súlya és a csörgés alapján ötforintosok lehettek, de azt visszaküldtük (itt jelzem, hogy a Képviselői Irodaház portáján nem vesznek át csomagokat).

2) Cserélje le az ügyvédjét, mert vélhetően ő is átverte. Természetesen neki személyesen kell teljesítenie felém a bíróság ítéletét, nem hátékázhatja másra és nekem sem kell mástól elfogadnom semmit (készpénzes borítékokat amúgy sem szokás felénk átadni, de persze lehet, hogy a Fideszben ez még dívik).

Ha a barátai és rajongói segíteni szeretnék Bayer urat, természetesen megtehetik, de neki közvetlenül küldjék az ötforintosokat, ő pedig fáradjon el egy pénzintézetbe, rolnizza és váltsa be, majd utalja át!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: