Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Jobbik elnöke Facebook-oldalán reagált Orbán Viktor „állásfoglalására” a capitoliumi ostromot illetően. Íme Jakab Péter teljesen bejegyzése:

Orbán Viktor, a bukott amerikai elnök, Donald Trump egyik legnagyobb rajongója, ma megtörte a csendet. A minap Trump hívei megrohamozták a törvényhozás épületét, a Capitoliumot. Orbán reakciója: ő nem minősít más országokat. Hát persze. Ő csak Európát szokta köpdösni, meg a beiktatásra váró új amerikai elnököt.

Olyanokat, mint Trump, vagy a saját népére támadó fehérorosz Lukasenka, na, olyanokat valóban nem minősít. Így aztán az jutott eszébe a mi kis mini Trump-unknak, hogy párhuzamot von Trump ürgebőrbe – vagy valami hasonlóba – bújt fanatikusai és azon magyar dolgozók között, akik 2018 decemberében a Kossuth téren tüntettek a rabszolgatörvény ellen.

Na, akkor tisztázzunk valamit. Amerikában Trump vereséget szenvedett. Nagyon. Trump és Orbán hasonló. Egyik sem tud veszíteni. Egyik sem magában keresi a hibát, hanem mindig másokat okol. Valahogy úgy, ahogy Orbán bajsza, Kövér elvtárs mondta minap a pártsajtóban: ha 2022-ben vereséget szenved a Fidesz, az azért lesz, mert a háttérhatalmak majd elcsalják.

Tiszta Amerika. Ott most ugyanezzel a szöveggel fanatizálta a bukott Trump a híveit, akik aztán törtek zúztak. Emberek haltak meg azért, mert egy bukott elnök nem tudott veszíteni. És akkor Orbán ezekhez az emberekhez hasonlítja azokat a magyar melósokat, akik utcára vonultak 2 éve azért, hogy legyen életük a munka mellett? Hogy ne hajszolják őket halálba a vég nélküli túlórával?

Hogy ne alamizsnáért kelljen robotolniuk éjt nappallá téve? Trump őrült sámánjaihoz hasonlítja azokat a magyarokat, akik azt kiáltották a Kossuth téren és szerte az országban, hogy „Elég volt!”, hogy „Elegünk van!”?

Igen! Elegünk van! Elege van a magyar népnek abból, hogy egymás ellen fordítanak bennünket. Két évvel ezelőtt a Kossuth téren én is ott voltam. Orbán nem. Ő erőszakos sorosista csőcseléket látott a téren, én meg magyarokat, akik megtanítottak nekem valamit. Úgy hívják, hogy összefogás.

És büszke vagyok rá, hogy az ellenzéki pártok mára megtanulták a leckét. Na, ez az, ami igazán fáj azoknak, akik csak az árkokat ássák. Az összefogás ugyanis mindig legyőzi a gyűlöletet. Amerikában és Magyarországon is.
A propaganda média nem fog beszámolni az ellenzéki hírekről, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa mi az igazság!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: