2020 ősze kétségtelenül a színművészetis diákok tiltakozásáról szólt, Orbánék a helyzetet nem tudták pacifikálni, most minden jel szerint a totális megsemmisítés a céljuk, közben elkótyavetyélik az értékes épületeket.

Az ATV híradóhoz olyan információk jutottak el miszerint eladják a Színház-és Filmművészeti Egyetem jelenlegi épületeit. Az Ódry Színpad megszűnik, és helyette az Uránia Filmszínház lesz az egyetem játszóhelye, a kollégisták pedig már nem a Vas utcába fognak visszamenni.

Az ATV ezzel kapcsolatban megkereste a Színház-és Filmművészeti Egyetem új vezetésének, ahonnan azt a választ kapták, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetői az oktatás február 1-el történő újraindítására koncentrálnak.

Mint írják, ez számtalan újdonsággal jár majd együtt, mert ahogy fogalmaznak a jogtalan blokád lehetetlenné tette a normális oktatást az egyetemen tavaly ősszel. Hozzátették azt is, hogy az egyetem polgárait és a nyilvánosságot is időben tájékoztatják majd  az újdonságokról, és arról biztosítanak mindenkit, hogy sem a hallgatók, sem az oktatók nem kerülnek rosszabb körülmények közé, sőt, nagy fejlődést fognak tapasztalni.

Azt már december közepén elmondták az ATV-nek a hallgatók, hogy az szfe.hu-ról tudták meg, hogy az adminisztratív munkatársak egy részét átköltöztették az Infoparkba.

Mondjuk ez nekünk annyira barbár, mint amikor lerombolták Karthágót és sóval beszórták az egykor virágzó város területét.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).