Dr. Molnár Csaba, a DK európai parlamenti képviselője egy Facebook posztban bukott ki és felhívta a figyelmet, hogy  itt az eredménye Orbánék eszetlen pénzszórásának

“Úgy eladósították az országot, mint még soha, történelmi csúcson az államadósság. Most akkor Orbán is elismerheti, hogy leigázták az országot. Emlékeztek? Ezek az ő szavai voltak 2011-ben. Akkor az államadósság volt a képzelt ellenségük.

A gond csak az, hogy az elképesztő mértékű államadósságot úgy hozták össze, hogy közben a magyarokra alig, magukra viszont milliárdokat költöttek. Orbánék úgy lökték 20-30 éves adósságcsapdába az országot, hogy eszük ágában sem volt válság alatt menteni a bajba jutottakat.

Csupán saját haverjaiknak osztogattak. Bértámogatás helyett Budapest-Belgrád vasútra, munkanélküli támogatás helyett stadionokra, a családok helyett Semjén vadászati kiállítására költöttek.”

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).