Uzsorásként számol a Fidesz: ha pénzt szednek be, magasabb az infláció, de ha nyugdíjat kell emelni, akkor alacsonyabb – írja az MSZP az MTI-hez eljutatott közleményében.

„Az adóemelés fideszes kormánya a válság idején újabb teherrel sújtja az embereket! A katás vállalkozások büntetőadója után most az egészségügyi szolgáltatási járulékot emelték: azoknak, akiknek nincs munkajogviszonyuk, vagy hallgatói jogviszonyuk, a korábbi 7710 forint helyett már havi 8000 forintot kell fizetniük.

Gyalázat, hogy a luxusjachtozós, helikopterezős Fidesz még a munkanélküli embereket is tovább sarcolja!” – olvasható az MSZP közleményében.

„A Fidesz ráadásul hitvány uzsorásként számol! A járulékemelésnél ugyanis 3,8 százalékos inflációra hivatkozik, de amikor a nyugdíjakat emelték, akkor csak három százalékot vett alapul! Ugyanígy nyerészkedik akkor is, amikor az autópálya-díjakat vagy a postai tarifákat drágítja!” – hívja fel a figyelmet a Fidesz számításaira a baloldali párt.

„Jelenleg embertelen, uzsorás kormánya van az országnak. Ha behajtani kell, magasabb inflációra hivatkozik, de ha a nyugdíjemelésről van szó, akkor kisebb pénzromlással számol!” – jelenti ki az ellenzéki párt.

„A Magyar Szocialista Párt szerint a biztos megélhetés mindenkinek jár. Szégyellje magát az uzsorás Fidesz-rezsim, hogy azokat sarcolja, akik a leginkább nélkülöznek!” – zárja közleményét az MSZP.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).