Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tegnap az ATV Csatt című műsorában Fideszék egyik főokosa Fürjes Balázs bemutatta a szemrebbenés nélküli hazudozás iskola példáját. A talajvíz alatti produkcióján Lendvai Ildikó köpni-nyelni nem tudott, remek írásban ad hangot ennek:

Nézem Fürjes Balázst, ahogy Tüttő Katával vitatkozik az Atv-ben. Már akkor nyelek egyet, amikor azt mondja: arra törekszik, hogy a nagypolitikai ellentétek ne hatoljanak be Budapest fejlesztési ügyeibe.

Akkor nyelem a másodikat, amikor fennhangon szemrehányást tesz, mert a főváros szerinte feleslegesen költekezik. Tüttő Kata erre megkérdezi, nem zavarja-e az arcátlan kormányzati pénzszórás, pl. hogy a Fradi edzője egymagában egymilliárd (!) forint jutalmat kapott. Fürjes szerint ez rendjén van, hiszen a Fradi eredménye nemzeti dicsőség. (A Lánchídra ígért 6 milliárdot egy éve nem sikerült átutalniuk. Az nem nemzeti ügy.)

Akkor már viszont köpni-nyelni nem tudok, amikor rosszallólag kifejti azt a „vélelmét”, hogy a budapesti vezetés tevékenységét túlságosan a 2022-es választás szempontjai határozzák meg.

Tényleg, milyen pitiánerek. Még az az egy szerencsénk, hogy a kormányzatnak ez a szempont soha, de soha eszébe sem jut. Az kizárt!

Szó sincs arról, hogy azért fojtogatja az ellenzéki önkormányzatokat, hogy aztán 2022-ben kormányzóképtelennek minősíthesse az ellenzéket, úgy, ahogy van. A választási törvényt sem azért piszkálja, mert 2022-ben előnyösebb helyzetet akar magának, hanem csak úgy, ha már arra jár, hát persze, hogy önkéntelenül is hozzáér, nem húzhatja folyton össze magát. A független média legázolására is csak azért kerül sor, mert féktávolságon belül elé kerültek. Vigyáztak volna jobban!

A sokszáz milliárd maguknak való bespájzolásában végképp nem játszott szerepet 2022. Csak már a nagymamájuk is megmondta: bolond gazdasszony (gazdasszonyság) az, akinek üres a kamrája. Szégyent hozna a nemzetre, ha ők bolondnak tűnnének fel, márpedig a nemzet az első. Hungary first. Többségükben még csak nem is asszonyok. Az apa férfi, az anya nő.

Egyáltalán: az az igazság, hogy az összes naptárjukból kitépték a 2022-es lapokat. Csak hogy véletlenül se juthasson eszükbe ez az év. 2022 a kormány számára egyszerűen nem létezik. 2021 után mindjárt 2023 jön. Hogy ez esetben mikor lesz a választás? Hát istenem, a legjobb, ha nem is lesz. Legalább a főváros sem fog mániákusan erre gondolni.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: