A Demokratikus Koalíció EP-képviselője szerint a miniszterelnök „emberemlékezet óta nem látott mértékben adósította el az országot”.

„Orbán emberemlékezet óta nem látott mértékben adósította el az országot” – nehezményezi Facebook-bejegyzésében Dobrev Klára.

A DK EP-képviselője leszögezi: más kormányok is eladósodnak válság idején. „De ők a felvett kölcsönt az embereknek adják” – teszi hozzá Dobrev, aki szerint Orbán e helyett „sportra és egyházakra” költötte, „barátoknak, rokonoknak és ismerősöknek” adta a kölcsönt.

„Nincs még egy kormány a világon, amely a válság közepén az országát a saját klientúrájának kistafírozása érdekében adósította volna el. Végtelen szomorúsággal írom ezeket a sorokat. Felháborít a gátlástalanságnak ez a foka.

2022 után helyreállítjuk a kormányzás becsületét. Nekik pedig minden fillérrel el kell számolniuk!” – zárja bejegyzését Dobrev.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).