Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ahogy a Hír Hugó is beszámolt róla, alig pár hete írták alá az ellenzéki pártok a közös kormányzás hat pontját, nem sokat tétlenkednek: az MSZP már be is dörrentette a felkészülést a 2022-es választásokra.

2021 elején állapodott meg a DK, a Jobbik, az LMP, a Párbeszéd, a Momentum és az MSZP a közös kormányzás 6 pontjában, de nem sokat tétlenkednek, az MSZP már meg is kezdte a felkészülést a 2022-es választási kampányra.

A szocialista párt weboldalán ugyanis egy fontos felhívás jelent meg: Legyél Te is demokráciaőr! Csatlakozz a 2022-es kampánycsapathoz, legyél Te is szavazatszámláló!- olvasható az ellenzéki párt közleményében.

Az MSZP az aktivista toborzó felhívásában azt is írja, hogy az elmúlt évtizedben megtanultuk, hogy a ma kormányzók semmilyen eszköztől sem riadnak vissza egy választási eredmény eléréséért, függetlenül attól, hogy az legális vagy sem. Ezért fel kell készülnünk: Magyarország közel 11 ezer szavazókörébe keressük a demokrácia őreit, akik az előttünk álló időszak legfontosabb napján vállalni tudják ezt a feladatot.

Ha úgy érzed, számíthatunk rád, ha csatlakoznál kampányunkhoz, ha tennél Magyarországért, a Jövő Köztársaságáért, csatlakozz (…) Magyarországot csak együtt tudjuk újra köztársasággá tenni!- írják.

A Hír Hugó megkeresett egy választási kampányokban is jártas politikai elemzőt, hogy nem korai-e ez a toborzás, hiszen a választási kampányig még több, mint egy év van hátra?

Szakértönk elmondta, hogy egyáltalán nem és ez annak a jele, hogy az ellenzék tanult a korábbi választások fiaskóiból. Úgy is mondhatnám, hogy pont most van időben az aktivista toborozás és nem a választások előtt két héttel kell szavazat számlálókat toborozni.

Ahhoz, hogy profin működjön egy kampány felkészült és elkötelezett aktivisták kellenek Sokszor fontosabb kérdés, hogy van-e elég felkészült kampányember, mint, hogy ki a jelölt. Logikus: ők azok akik segítségével el tudja juttatni az ellenzék az emberek millióihoz a kampányban az üzeneteiket. Emberek nélkül nem lehet politikát csinálni.

A politikai elemzőnk arra is felhívja a figyelmet, hogy ráadásul azt is szoktuk látni, hogy míg a Fidesz szinte az összes szavazókörbe tudd delegáltat küldeni, addig az ellenzék kb. a szavazókörök felébe. Helyesen mérte fel tehát az MSZP: időben el kell kezdeni a toborzást. Ezt a sziszi-fuszi munkát nem lehet megspórolni.

Azt se felejtsük el, hogy az ellenzék előválasztásokat is szeretne tartani, aminek az országos lebonyolításához is rengeteg ember fog kelleni. Nem győzőm hangsúlyozni, hogy az aktivista toborzás, egy nagyon fontos kezdeményezés az MSZP részéről- vélekedik a politikai elemzőnk.

Ha Ön is szívesen jelentkezne a 2022-es választási kampányban aktivistának, itt tudja kitölteni a jelentkezést!

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy az MSZP már megkezdte a felkészülést a 2022-es kampányra, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy biztos meg legyen minden egyes faluban is a 11 ezer szavazatszámláló.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: