Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Hullottak a fejek, személyi változásokról döntött a kormány, több államtitkárt leváltottak, de, mindenki nyugodjon van aki rögtön új zsíros sarzsit kapott. 

A csütörtöki Magyar Közlöny szerint felmentették posztjáról Bóka Jánost, az Igazságügyi Minisztérium államtitkárát, de péntektől már a Miniszterelnöki Kormányiroda államtitkáraként folytatja munkáját. Bóka Orbánék egy igazi sikerterületéért a európai uniós és nemzetközi igazságügyi együttműködésért felelt.

Felmentették pénteki hatállyal Boros Anitát, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkárárát és Kaderják Pétert, aki szintén az ITM államtitkára volt. Ők azok, aki semmi új pozíció elvileg nem kaptak.

Boros Anita az építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkári pozíciót töltötte be, míg Kaderják energia- és klímapolitikáért felelős államtitkár volt.

Steiner Atillát, az Igazságügyi Minisztérium európai uniós ügyekért államtitkárárát is felmentik, ő az ITM-ben folytatja szintén államtitkári beosztásban.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: