Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A budavári önkormányzat beperli Bayer Zsoltot amiatt, hogy a törvények kijátszásával jutott lakáshoz a várban – jelentette be online sajtótájékoztatón V. Naszályi Márta.

Budapest I. kerületének polgármestere kiemelte: az ügyet nem a nyilvánosság, hanem a jog erejével szeretnék rendezni.  Kifejtette: elkészült a jogi szakvélemény Bayer Zsolt lakásügyéről, és ennek alapján indítják most meg a pert.

A szakértők megítélése szerint a kerületet anyagi hátrány érte. Megállapították továbbá, hogy a lakáscsere színlelt volt, Bayer Zsolt pedig egy interjú alapján ennek tökéletesen tudatában volt.

Emiatt Bayer és családjának ügyét a jogászok peresítésre javasolták – mondta a polgármester.  Bayer Zsolt ősszel az Azonnalinak adott egy interjút, ahol – Naszályi szerint – Bayer elismerte, hogy a törvény kijátszásával jutott lakáshoz a várban.

A POLGÁRMESTER AZT IS HANGSÚLYOZTA: AZ ÖSSZES OLYAN SZERZŐDÉST FELÜL FOGJÁK VIZSGÁLNI, AMELYET FIDESZES ELŐDJE, NAGY GÁBOR TAMÁS KÖTÖTT.

V. Naszályi Márta azt is kifejtette, hogy a budavári lakáshelyzetet az önkormányzat egy új lakásrendelettel tervezi rendezni. Ennek tervezete már elkészült, de elfogadását csak akkor kerítik sorra, amikor a képviselő-testület ismét összeülhet, és szavazhat erről.

Amint a jogi környezet megfelelő lesz, el fogjuk fogadni az új rendeletet – ígérte a polgármester, aki szerint „ez megnyugtatóan rendezi majd a budavári lakások ügyét”.

Bayer Zsolt is reagált A publicista a Magyar Nemzet hasábjain adott választ V. Naszályi Márta bejelentésére.

Reakciójában kiemelte, hogy a lakáscserét „a törvény szerint intézte”, akárcsak mindenki más, aki ehhez hasonló tranzakció hajtott végre.  Hajrá, találkozunk a bíróságon! – írta Bayer, aki azt is megígérte, hogy „lesznek itt még meglepetések”.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: