Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Pénteken Orbán Viktor a Kossuth rádióban a kínai vakcina fontossága mellet érvelt, a miniszter elnök szavaira reagált Gőgös Zoltán, az MSZP korábbi elnökhelyettese Facebookon és adott Orbánnak egy remek tanácsot.

Orbán közölte pénteken a Kossuth rádióban, hogy kínai vakcina van, tömegesen is tudnak szerezni, ezek a csatornák meg vannak nyitva, ehhez az kell, hogy az egészségügyi hatóságok elfogadják.

Nincs olyan kockázat, hogy esetleg nagyobb kárt csinálunk egy ilyen vakcinával, mint a betegség maga, amit el akartunk kerülni. Tízmillió számra oltják a saját népüket az oroszok és a kínaik is. A hatóságokat arra kértem, körültekintően, a lehető leggyorsabban járjanak el – magyarázta.

Gőgös Zoltán, az MSZP nagyöregje  ezután szólalt meg Facebookon, mint írja: a mai hírek alapján javaslom, hogy indítsanak egy új regisztrációt azoknak, akik elfogadják a kínai vakcinát.

Itt a jelentkezési sorrend, és ne a kor, vagy az egészségi állapot legyen a döntő. Ha lesz 500 ezer önkéntes, akkor érdemes 1 millió vakcinát venni. Ezzel az olimpikonok gyors oltását is megoldhatnák. Kétlem, hogy ez az 500 ezres szám hamar összejön, de ha mégis hamarabb tudnák a kínai vakcinát elutasító, de oltást kérőket beoltani- jegyzi meg az MSZP-s politikus

Azt már mi tesszük hozzá, hogy komoly hiba csúszott a Fidesz gépezetébe, ugyanis kedden az állami hírügynökség, az MTI arról számolt be, hogy mindössze 50,38 százalékos hatékonyságúnak bizonyult Brazíliában a Sinovac Biotech kínai gyógyszergyártó koronavírus elleni vakcinája a tesztelés harmadik szakaszában, jelentette be kedden a kínai oltás vizsgálatáért felelős brazíliai egészségügyi intézmény.

Eközben mondjuk a Moderna koronavírus elleni vakcinája  94,5 százalékos védettséget biztosít a koronavírus ellen. Ja miniszterelnök úr, kárt nem okoz a kínai vakcina, csak sok sok haszna nincs és az sincs ingyen.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: