Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Menczer Tamás a Facebook-oldalán olvasható bejegyzésében kifejtette, hogy pontosan kik miatt is olyan bénák: nyilván Brüsszel, a sajtó, Gyurcsány és a baloldal miatt szerencsétlenkednek. Ha ők nem lennének, akkor végre kibontakozhatnának, így 10 év kormányzás után!

A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára arra kérte “a baloldalt és a sajtóját”, hogy ha már “segíteni nem tudnak és nem is akarnak, legalább álhírekkel, félrevezetéssel ne hátráltassák a munkát”- mondja ezt egy fő fideszes, de erre még térjünk majd vissza.

Menczer Tamás a Facebook-oldalán olvasható bejegyzésében kifejtette, meggyőződése szerint a kínai és az orosz vakcina rossz irányba semmiképpen nem befolyásolja az oltási kedvet.

Mint fogalmazott, hasznos, ha az oltási kedvhez van oltóanyag is. Az oltási kedvet rossz irányba az befolyásolhatja, ha nincs elegendő vakcina, és jelenleg “a brüsszeli hibák miatt” ez a helyzet – közölte.

S ha már államtitkár úr álhírekről, félrevezetésről beszél akkor itt az ideje, hogy Orbán Viktor egy tavaly november eleji nyilatkozatát idecitáljunk:

“Két időpontról beszélünk, december vége, január, amikor az Európai Unióból, de talán máshonnan is érkezik oltás, amelyből valamennyi embert be tudunk oltani. Tömeges szállítás viszont nem lesz hamarabb, mint április.”

Szóval Fideszék úgy hazudoznak brüsszeli hibákról, hogy pontosan tudták, hogy onnan csak áprilisban jöhet tömegesen oltás.

De térjünk rá, kormányunk balfékeskedésének másik hibására:

Menczer Tamás jelezte, hogy felfogásbeli különbség van a kormány és a “gyurcsányista baloldal” között. A baloldal azt mondja, hogy “üljünk ölbe tett kézzel, és majd valaki (Brüsszel) segít rajtunk. De már a vak is látja, hogy nem segít. Gyurcsányék szerint mi magyarok gyámságra szoruló, szerencsétlen ostobák vagyunk” – írta bejegyzésében.

A kormány szerint szuverén, önálló döntésre és cselekvésre képes ország vagyunk, és egy világjárvány idején “nem várnunk kell a csodát, hanem tenni a dolgunkat”. Minden élet számít, a kormány ennek megfelelően dolgozik – hangsúlyozta az államtitkár.

Valójában az ellenzék és különböző civil szervezetek azt mondják, a magyar kormánnyal ellentétben ők nem bíznak meg egy olyan kínai vakcinában, ami nem esett át európai vizsgálatokon.

Mondjuk államtitkár úr két kérdésre kellett volna válaszolnia: 1. mi van az oltási tervvel? 2. Ha tudták, hogy az EU tömegesen csak áprilisban tud szállítani, akkor miért most hisztiznek és hazudoznak, hogy ők mentik az életeket?

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: