Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Hír TV tévécsatorna Informátor című műsorában ordas nagy valótlanságot állított Pikó András józsefvárosi polgármesterről. Ezért a csatorna kénytelen volt helyreigazítani: Pikó András 60 lakás helyett valójában nullát vett el

A Hír Tv honlapján az alábbi helyreigazítás jelent meg az Informátor című műsorról szóló cikk fölött. „A 2020. május 16. napján Kifogásolható döntéseket hoznak a baloldali polgármesterek címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Pikó András polgármester elvett 60 közszolgálati lakást azoktól, akik a koronavírus ellen küzdenek, azaz az egészségügyi dolgozóktól, a tűzoltóktól és a rendőröktől.

A valóság ezzel szemben az, hogy egyetlen egészségügyi dolgozótól, tűzoltótól, rendőrtől sem került elvételre egyetlen lakás sem, tekintettel arra, hogy a VIII. kerületben üres, nem lakott, nem használt lakások átminősítéséről született döntés” – olvasható a tévécsatorna honlapján.

Az Informátor a kormányközeli médiaholdinghoz tartozó Hír Tv egyik legismertebb műsora, az Echo Tv-vel való egyesüléskor került a csatornához. A műsor magát oknyomozóként határozza meg, kritikusai szerint inkább az ellenzékkel szembeni revolvermédiaként működik.

Az ügy érdekessége, hogy tavaly május végén Szarvas Szilveszter, műsor szerkesztője és Bohár Dániel szerkesztő-műsorvezető, és velük együtt a teljes stáb is távozott. Mindannyian a Pesti Srácokhoz igazoltak. Tehát úgy kell helyreigazítaniuk korábbi cikküket, hogy a szóban forgó műsor már nem fut náluk.

A tévécsatorna egyébként úgy jellemezte a műsor dolgozóinak a távozását, hogy a másik kormánypárti média, a Pesti Srácok “hátba szúrta” őket. A 444 egy korábbi cikkében emlékeztetett, hogy 2018-ban és 2019-ben is messze a legtöbb helyreigazítást veszítette el a fideszes média.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: