Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Hétfőn késő este meghalt Kriza Ákos, Miskolc volt polgármestere – erről felesége, László Zsuzsanna értesítette a helyi Rádió M-et. A politikus 56 éves volt.

 

A Fidesz színeiben politizáló Kriza Ákos 2019 nyarán jelentette be, hogy kilenc év polgármesterség után nem indul újra az önkormányzati választáson.

Döntését azzal indokolta, hogy több mint tíz éve rosszindulatú betegséggel küzd, amelyet a legújabb vizsgálatok is igazoltak. Kriza azt javasolta, hogy a 2019-es választáson a Fidesz Alakszai Zoltánt indítsa helyette, végül az ellenzéki civil Veres Pál lett az új polgármester.

Kriza Nagyváradon született, 1990-ben, a marosvásárhelyi orvostudományi egyetem elvégzése után költözött Miskolcra, ahol orvosként dolgozott, majd 1999-től a Vasútegészségügyi Kht. Miskolci Egészségügyi Központ orvos-igazgatója volt.

A Fideszbe 1997-ben lépett be, 2002-ben a megyei közgyűlés tagja lett, 2002 és 2006 között az egészségügyi bizottság elnöke volt. A polgármesteri címért először 2006-ban indult, 2010-ben lett a város vezetője.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: