Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Mint korábban írtuk, a most hivatalba lépő amerikai elnök 1977-ben, Tom Lantos meghívására Magyarországon töltötte a nászútját, most egy újabb bizonyíték került elő, hogy az új amerikai elnök egyszerűen imádja a magyarokat

Mint korábban írtuk, a most hivatalba lépő amerikai elnök 1977-ben, Tom Lantos meghívására Magyarországon töltötte a nászútját, az akkor még fiatal szenátor közben sok fontos találkozón is részt vett, és feljegyzéseket is készített a magyarországi viszonyokról.

Bidennek abban is komoly szerepe volt, hogy az Egyesült Államok visszaadta a Szent Koronát Magyarországnak.

Most egy újabb beszéde került elő az USA új elnökének, amiből kiderül egyszerűen imádja a magyarokat: Elmentünk a Balatonhoz is. Egészen addig fogalmam sem volt róla, hogy az egyetlen hely a világon, ahol halat érdemes enni, az a Balaton.

És azt sem tudtam, hogy minden, de tényleg minden lényeges és értékes dolog eredetileg Budapestről ered – idézi a Blikk Biden Tom Lantos búcsúztatásán elmondott szavait.

 

A fiatal szenátort Budapesten kísérő Alan Hardy amerikai diplomata, a nagykövetség akkori politikai tisztviselője így emlékezett: „Bármelyik magyarral leülhettél úgy beszélgetni, hogy miközben fegyelmezetten felmondta neked a létező összes szovjet álláspontot, szavak nélkül is képes volt a tudtodra adni, hogy egy szót sem hisz el az egészből.

Ez sok mindent megtanított nekem általában az emberekről, és az olyan elnyomás alatt élő országokról is, mint Magyarország.”

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: