Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Újabb közszolgáltatást rohasztottak le Orbánék: minőségcsökkenés helyett normális munkakörülményeket a postai dolgozóknak- írja közleményében a Demokratikus Koalíció

 

Csökkentett elvárásokkal kötötte meg a Magyar Posta az állammal az egyetemes szolgáltatói szerződést tavaly év végén. Az eddigi 90 százalék helyett az elsőbbségi leveleknek már csak 85 százalékát kell kézbesíteni a feladást követő napon, a sima levelek 85 százalékának kézbesítésére vonatkozó 3 napos szabályt pedig 5 napra hosszabbították.

A Demokratikus Koalíció szerint az egyre rosszabb és megbízhatatlanabb szolgáltatás hátterében kisemmizett dolgozók mindennapi küszködése áll. Az Orbán-kormány úgy látszik, már az ország alapvető működtetésére is képtelen.

Az általános kézbesítőhiányból fakadó kifizetetlen túlmunka, a géppark elavultsága és a szervízhiány mellett a postai dolgozók bérrendezését sem oldották meg, inkább karba tett kézzel nézték végig a postai szolgáltatások összeomlását.

Miközben milliárdokat szórtak el focira, vadászati kiállításokra és adriai jachtozásra. 2022-ben véget vetünk ennek: a szakmai szervezetekkel együttműködve rendezzük a postai dolgozók bérét, és nem hagyjuk tönkremenni a több száz évre visszatekintő állami postaszolgáltatást!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: