Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A szigorú járvány intézkedések alatt is repült Fideszék kedvenc repülőgépe, derül ki Hadházy Ákos, ellenzéki képviselő posztjából.

2020 nyarán és őszén kilenc alkalommal repült Nizzába az az OE-LEM lajstromjelű Bombardier Global 6000 típusú luxus-magánrepülőgép, amelyet Orbán-kormányhoz közeli vállalkozók használnak szívesen – derül ki Hadházy Ákos vasárnapi Facebook-posztjából.

A független parlamenti képviselő repülési útvonalakról készült képernyőfelvételeket közöl, emlékeztetve, hogy aki az adóparadicsomnak számító Monacóba akar utazni, Nizzában kell leszállnia, hiszen a nagyhercegség területén csak helikopterkikötő van. Négy felvételen Maldív-szigetekre tartó repülési útvonalat lehet látni.

A luxus-magánrepülőgép az utak egy részére 2020 szeptemberében, vagyis az Orbán-kormány által a hónap elején életbe léptetett határzár után indult el. Egy maldív-szigeteki útra 2020. december 26-án kerítettek sort.

Azt pontosan nem lehet tudni, hogy kik és mi célból repültek a géppel a luxus úti célokra, de nem leszünk meglepődve, hogy valamelyik főfideszes értelmezte úgy a járványügyi korlátozásokat, hogy az rá nem vonatkozik.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: