Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az ellenzék rendkívüli ülést kezdeményez a járvány elleni védekezés miatt. Most eldől, hogy Orbán mer e válaszolni a védekezés során felmerült miatt kérdésekre vagy megfutamodik a Fidesz

A koronavírus-járvány kezelését célzó, az ellenzéki pártok szerint elégtelen kormányzati intézkedések megvitatása miatt az Országgyűlés rendkívüli ülésének összehívását kezdeményezte az öt ellenzéki parlamenti frakció és a parlamenten kívüli Momentum.

A Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a Párbeszéd és a Momentum február 1-re javasolja összehívni a parlament ülését. A szükséges aláírásokat már benyújtották a házelnöknek.

A napirenden szerepelne három, a gazdasági válság kezelését ellenőrző, a járványkezelés hibáit feltáró és a kínai koronavírus elleni vakcinával kapcsolatos kérdéseket tisztázó vizsgálóbizottság felállítása, illetve a Klubrádió további működését biztosító törvénymódosítás.

Orosz Anna, a Momentum alelnöke az Országház előtti Kossuth Lajos téren tartott sajtótájékoztatón azt mondta, a kormánynak sok olyan intézkedése volt az elmúlt időszakban, amely felveti azt a kérdést: a kormány vajon az emberek életéért, egészségéért küzd, vagy saját strómanjainak kitöméséért.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: