Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Egy váratlan műsorváltozás történt az RTL Klubon, jóval korábbra helyezték a Keresztanyut, ami miatt borult az egész esti műsorrend- írja a promotions.hu

A szakportál találgatásokba is bocsátkozott a rendkívüli műsorváltozás okáról:  bár a jelenleg futó napisorozatok közül továbbra is a Keresztanyu a legnépszerűbb, de az elmúlt napokban kicsit lejjebb esett a széria nézettsége míg a Doktor Balaton elkezdett mellé felzárkózni. Ha ez így folytatódik, a Drága örökösök alkotóinak új produkcióját maga mögé fogja utasítani a magyar Dallas.

Valószínűleg éppen ezt akarja elkerülni az RTL Klub, ennek érdekében egy azonnali műsorváltozást is bevállaltak hétfő este, ami a továbbiakban is érvényben marad.

Az új műsorrend értelmében rövidebb adással jelentkezik majd a Fókusz, és már 19:55-kor kezdődik a Keresztanyu, ami 21:10-ig tart. Rögtön utána láthatjuk a New Amsterdam újabb epizódjait, és így értelemszerűen a késő esti Barátok közt is előrébb kerül, 22:20-ra.

Bár a statisztikákból az látszik, hogy a sorozat inkább az Exatlon Hungarytől kap ki folyamatosan a saját idősávjában, a nézettségi adatok szerint jóval kevesebben nézik a TV2 sport reality-jét, mint az RTL Klub napisorozatát, és inkább a Doktor Balaton az, ami miatt félnie kell a makkosszállási csempészbagázsnak- írj a a portál.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: