Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Jakab Péter, a Jobbik elnöke jogerősen sajtópert nyert az Origo ellen – közölte a párt kedden. Az elmúlt években már százas nagyságrendben nyert sajtópereket a Jobbik a Fidesz-közeli sajtóval szemben.

Az ügyről a Media1 nevű szakportál is írt, ők arra hívják fel a figyelmet, hogy a Jobbik politikusáról Bordács Bálint írta a per tárgyát képező valótlan tartalmú cikket a Fidesz-közeli médiaholding lapjába. A valótlanságot leközlő Bordács Bálint korábban a Fidelitas, a Fidesz ifjúsági szervezetének tagja volt.

A Jobbik a bírósági ítéletről szoló közleményében úgy fogalmazz, hogy „Megszámolni sem lehet, hányadik papírját kapta a bíróságtól az orbánista propagandaoldal, hogy hazudott a Jobbik valamelyik politikusáról.

Most éppen Jakab Péter nyert velük szemben pert, mert a Fidesz lakájmédiájának talán legszánalmasabb álhírgyártója, Bordács Bálint írta róla egy tavaly júliusban megjelent cikkben, hogy a Facebook-oldalán megtévesztő fotót tett ki a saját népszerűségének bizonygatása érdekében.

Most sem volt igaz semmi a cikkből, ezért az Origo újra helyreigazítást köteles közzétenni a százezres perköltség megfizetése mellett.”

A lényeg az, hogy Jakab Péter megosztott egy fényképet Facebookon, amin egy „Jakab Péter” feliratú magyar zászlót tartó emberek voltak, és a lap az egyikükről azt írta, hogy egy jobbikos politikus, tehát – a fideszes lap vádja szerint – a párt elnökét kamu statiszták támogatták. Mivel ez nem volt igaz, a lap pert vesztett.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: