Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Márki-Zay elindulna Lázár János ellen az országgyűlési választáson Hódmezővásárhely körzetében- írj az ATV

A Hódmezővásárhely polgármesteri posztját is betöltő politikus online sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, az előválasztás az egyetlen eszköz a választók aktivizálására, a jelöltek bemutatására, ismertségük növelésére, a hiteles ellenzéki induló kiválasztására. Hozzátette: enélkül lényegesen nehezebb lenne a Fidesz legyőzése az egyéni választókörzetekben.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetője ma azt is elmondta, hódmezővásárhelyi körzetében harcba szállna Lázár János ellen az országgyűlési választáson. „Amennyiben nem lesz más olyan jelölt, aki Lázás Jánosnak érdemi kihívója lehet ebben a körzetben, akkor én is elvállalom a megmérettetés”  – árulta el az ATV híradónknak.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom 17, általuk támogatott jelöltet ajánlott a választók figyelmébe. A támogatásukról biztosították Szél Bernadettet és Mellár Tamást is, de ha elindulnak, akkor Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs is számíthat Márki-Zayék pártfogására az előválasztáson.

Márki-Zay Péter álláspontja szerint 2022-ben a Fidesz-KDNP, illetve az ellenzék közös jelöltjén kívül másnak nem lesz esélye győzelemre, és a pártlistán való bejutáshoz szükséges 5 százalékot sem szerzi meg más szervezet.

Ezért ha valaki az előválasztás megnyerése nélkül egyéni jelöltként indul vagy listát állít, anélkül kockáztatja a Fidesz legyőzését, hogy abból mandátuma származna – mondta.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: