Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Pont pár napja írtunk arról, hogy Orbánék azért folytatnak harcot a Facebook ellen, mert szájkosarat kíván tenni az általa még nem uralt oldalra. Most a Facebook vezér bejelentése alapján elmondható, győzelemre áll az Orbáni-szándék.

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója olyan változásokat jelentett be, ami alapján a mostaninál kevesebb közéleti tartalomra számíthatnak a jövőben az oldal felhasználói.

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója szerdán bejelentette, hogy a Facebook nem ajánl a jövőben a felhasználóknak politikai csoportokat és civil szervezeteket – írja a Telex az NBC News híre alapján.

A Capitolium ostroma után a vállalat által bevezetett politikai tartalmakat érintő korlátozás nem csak az Amerikai Egyesült Államokra fog vonatkozni, hanem az egész világra kiterjesztik.

„Ez annak a munkának a folytatása, amit egy ideje már folytatunk azért, hogy a párbeszédek, társadalmi viták kevésbé legyenek megosztók és durvák.” – mondta Mark Zuckerberg.

A közösségi oldal alapítója szerint az egyik legfontosabb visszajelzés a Facebookot használók részéről az volt, hogy a többség nem szeretné, hogy a politikai harcok jelentsék a facebookozást.

A Media1 azt írja a hírről, hogy a politikai, közéleti tartalmak tudatos lecsökkentése azért különösen érdekes, hiszen a Facebook idehaza is a közéleti témák megvitatásának egyik fontos helyszínévé vált. Akár választások végeredményét is eldöntheti, ha az emberek kevesebb politikával találkoznak, mint eddig.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: