Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Bár Orbán Viktor ma reggel a Kossuth rádióban arról beszélt, hogy ő a kínai vakcinában bízik a legjobban, azt fogja megvárni, most egy kutatásból kiderül, hogy a fideszesk fele sem bízik Orbán kedvenc vakcinájában.

Januárban a Népszava kérésére reprezentatív közvélemény-kutatást készített a Publicus Intézet a különböző koronavírus elleni oltások támogatottságáról. Kiderült, ha oltásról van szó nem mükődik a propaganda, még a fideszek fele sem bízik Orbán kedvencen vakcinájában.

Az orosz vakcinát a megkérdezettek mindössze 35 százaléka adatná be magának, míg távol-keleti ország laboratóriumaiban kifejlesztett kínai készítményt csupán 27 százalékuk válsztaná.

Orbánnak már a fideszesek körében sincs kétharmada, ha a vakcináról van szó. Ugyanis a felmérésben résztvevő Fidesz-KDNP szimpatizánsok  csak 55 százaléka adatná be magának az orosz oltóanyagot, míg az ellenzéken belül ez az arány mindössze 22 százalék, illetve a bizonytalan szavazók között is csak 29 százalék.

A megkérdezettek közül leginkább az MSZP (4 százalék) és a Momentum (10 százalék) szavazói a szkeptikusak az orosz oltóanyaggal, de a Jobbik (18 százalék) és a DK (24 százalék) körében is jelentős az elutasítottság mértéke.

Még rosszabb a helyzet, ha Orbán Viktor kedvenc vakcinájáról kérdezik a Fidesz híveket: a kínai vakcinát csupán a fideszesek fele (50 százalék) adatna be magának, míg az ellenzéki tábor csupán 8 százalék választaná, sőt, MSZP és a DK támogatói közül senki sem.

Az unió által engedélyezett oltóanyagok közül egyébként a Pfizer-Biontech vakcináját a megkérdezettek 91 százalék, a Moderna készítményét pedig 77 százalék választaná.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy még a fideszesek körében sem működik a fideszék propagandája, ha vakcináról van szó, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa Orbán szavában már a saját hívei sem bíznak.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: