Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Szegény Pinokkiót erősen lekonkurálj a Fidesz propaganda, ami a mi nap azt harsogta Csepelen épül meg Budapest egyik legnagyobb közparkja. Bardóczi Sándor, Budapest főtájépítésze egy picit helyre igazította a nagyot mondó Fideszéket.

Megkezdődött a Csepeli Közpark építésének előkészítése, ami a maga 36 hektáros területével Budapest egyik legnagyobb parkja lesz – írta a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára pénteken a Facebookon. Bardóczi Sándor, Budapest főtájépítésze egy picit helyre igazította a nagyot mondó Fideszéket Facebookon, íme:

Budapest legnagyobb parkja a Népliget = 129 hektár
Budapest második legnagyobb parkja a Margitsziget = 96 hektár
Budapest harmadik legnagyobb parkja (volt) a Városliget = 81 hektár – amíg el nem kezdték beépíteni.
Budapest negyedik legnagyobb parkja az Óbudai-szigeten található Május 9. park = 80 hektár.Budapest ötödik legnagyobb parkja a Gellért-hegyi közpark = 39 hektár

Nos, csak ezután jön a sorban a Csepel-sziget csúcsára tervezett új közpark a maga 36 hektárjával. Még városi nagyparknak számít így is, hisz 25 hektár feletti, de méretét tekintve így csak a hatodik tud lenni. Negyedakkora tehát, mint a Népliget.

Ennyit a hírek szerinti “egyik legnagyobbról”. Lehetne persze jóval nagyobb. A masterplan-t “kijavítva” mutatom, hogyan közelíthetné meg a 100 hektáros méretet. Ha lemondana a tervezett fejlesztés sok-sok, a nagyközönség elől elzárt (és burkolt) sportterületről, csarnokról és épületről. Azt remélem, hogy ez még lehetséges. Persze a városban megszülető minden új parknak örülni kell…

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék ismét nagyot mondtak, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, mi is a valóság.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: