Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

„A Demokratikus Koalíció EP-képviselőjeként az OLAF-hoz, az Unió Csalás Elleni Hivatalához fordultam, hogy megtudjuk, történt-e visszaélés uniós forrásokkal” – írja közleményében Rónai Sándor.

A DK-s politikus azért fordult az OLAF-hoz, mert a Direkt36 kiderítette, hogy Orbán Viktor édesapjának bányacége, a Dolomit Kft. a piaci árnál esetenként 60-70 százalékkal drágábban kínálja termékeit.

A Dolomit Kft. árképzése természetesen a cég belső ügye lenne, ha nem tudnánk, hogy Orbán Győző cége rendre részt vesz állami tenderekben.

Éppen ezért nem mindegy, hogy a magyar adófizetők pénzét milyen túlárazott termékekre költi a magyar állam, ahogy az sem, hogy a miniszterelnök édesapja által elnyert beruházásokban milyen mértékű uniós forrást használnak fel, hiszen ebben az esetben az uniós állampolgárok pénzét költik túlárazott termékekre– írják a közleményben.

A Demokratikus Koalíció szerint „minden határon túlmegy, hogy Orbán Viktor arra használja hatalmát, hogy családtagjait juttassa zsíros állami megbízásokhoz”.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: