Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Sokszázezer munkavállaló kap juttatást úgynevezett SZÉP kártyára, melynek a lényege, hogy különböző alszámlák vannak. A turizmusra, vendéglátásra, rekreációra fordítható pénzt nem tudják felhasználni most a dolgozók.

Külön probléma, hogy a SZÉP kártyákra utalt fel nem használt pénzek után a bankok pénzt vonnak le a számlákról, így akár a munkaválólak jó párezer forintól is végleg elesnek. Most az MSZP lépet a dolgozók érdekében.

Az MSZP törvényjavaslatot nyújtott be annak érdekében, hogy a Széchenyi Pihenőkártyák (SZÉP-kártyák) szabadidős alszámláin lévő összegeket is fel lehessen használni élelmiszervásárlásra – mondta a szocialisták elnökhelyettese a Facebookon közvetített vasárnapi sajtótájékoztatóján.

Komjáthi Imre úgy fogalmazott, az MSZP hiába vetette fel korábban, a kormány nem tesz semmit azért, hogy a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került családok hozzáférhessenek a SZÉP-kártyán lévő forrásaikhoz és azokat élelmiszerekre, melegételekre is elkölthessék.

Az MSZP emellett parlamenti indítványában azt is kezdeményezi, hogy a bankok ne vonhassák le a háromszázalékos szolgáltatási díjat a két évnél régebben utalt összegek után – tette hozzá az ellenzéki politikus.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: