Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ingatlanjait is gyarapította Nagy István agrárminiszter a frissen leadott vagyonnyilatkozata szerint, méghozzá vásárolt egy agyaggödröt, további 13 ingatlanja mellé. Végre egy élelmes fideszes.- szúrta ki az mfor.hu

Összesen így már 13 ingatlan van Nagy István, agrárminiszter nevén annak köszönhetően, hogy tavaly kettővel is gyarapodott a vagyona. Előbb januárban vett egy agyaggödröt a Győr-Moson-Sopron megyei Várbalogon, majd júniusban egy mecséri legelőt vásárolt.

Az ingatlanok mellett az ingóságok száma is emelkedett: a Toyota Dyna teherautó és a lízinglet Opel Astra mellé egy Mercedes Benz Ategot vásárolt, amit méheshátas felépítménnyé alakított át.

 

Miniszteri fizetése mellé őstermelőként is jut némi bevételhez, ez a vagyonnyilatkozat szerint bruttó 326 ezer forint volt tavaly. Mezőgazdasági tevékenységeit látszólag bővíteni kívánja a miniszter, mivel tavaly szeptemberben céget alapított.

A társaság cégkivonata szerint a mosonmagyaróvári székhelyű Rónafői Agrár Kft. fő tevékenysége vegyes gazdálkodás. A 3 millió forint jegyzett tőkével létrehozott cégnek egyedüli tulajdonosa és ügyvezetője Nagy István.

Az agrárminiszternek a pénzügyeire sem lehet panasza. Megtakarításai 4 millió forinttal 6 millióra nőttek, készpénzben 2 milliója van. Életbiztosítása 8,5 millió forint értékű, az önkéntes nyugdíjpénztárban lévő megtakarítása pedig 2,8 millióra hízott tavaly.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: