Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Família Kft. legendás nagypapája, Baranyi László színművész még január közepén kapta el a koronavírust. Állapota rosszabbodót, most kórházba ápolják.

A 93 éves színművész január második hetében vette észre, valami nincs rendben. Tünetei miatt koronavírusra gyanakodott, miután felhívta háziorvosát, kiderült, nem tévedett, a tesztje pozitív eredményt mutatott. Karanténba kényszerült, azonban állapota súlyosbodott, így azonnal kórházba szállították- írja az acnews.hu

„Az állapotom rosszabbodni kezdett, így amikor kihívtuk a mentőket, azonnal beszállítottak a kórházban, már több mint egy hete itt fekszem. Elkaptam a koronavírust, és elsődlegesen az a legfontosabb, hogy ezt legyőzzem.

Sajnos tüdőgyulladás lépett fel nálam, ezért vált elengedhetetlenné a kórházi kezelés. Szerencsére lázam jelenleg nincs, arra kérem az olvasókat, szorítsanak nekem, hogy mielőbb meggyógyuljak” – nyilatkozta lapunknak Laci bácsi, akinek sejtése is van, mi úton kaphatta el a vírust.

„Úgy hiszem, a pedikűrösnél kaphattam el. De nem akarom elkiabálni, már kezdek jobban lenni, kezdek kilábalni belőle. Az eddigiekhez képest már jó a közérzetem, az étvágyam is sokkal jobb, és ami a legfontosabb, hogy itt, a Dél-Pesti Kórházban rendkívül jó kezekben vagyok.

Van egy szobatársam, akivel megpróbáljuk elütni az időt, hol meccseket hallgatunk, vagy beszélgetünk. Lábadozok!” – mondta a színművész, akit sajnos a korlátozások miatt családja nem látogathat.

„Senki sem jöhet be a kórházba, így csak telefonon tudunk beszélni. Ma délelőtt hívott a feleségem, nagyon jó hírrel, ugyanis rajta is elvégezték a koronavírus-tesztet, de ő szerencsére negatív. Most a gyógyulásra koncentrálok, hogy mielőbb hazamehessek hozzá.”


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: