Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Puskás Peti és Dallos Bogi távoznak az X-Faktorból? Már új nevek is felmerültek: ők ülhetnek a mentorszékbe a jubileumi évadban- írja a Blikk

Puskás Peti nélkül folytatódhat az X-Faktor – tudta meg a Blikk. Az RTL Klub már gőzerővel készül a tehetségkutató idei, tavalyról a járványhelyzet miatt elhalasztott jubileumi évadára, amely több meglepetést is tartogathat a nézők számára.

Egyelőre az is kérdéses, hogy ki lesz a műsorvezető, ugyanis Kiss Ramóna tavaly átszerződött a TV2-höz, így három évad után ő már biztosan nem áll majd a színpadra.

A találgatások beindultak, rengeteg név került a kalapba, ám még mindig nem lehet biztosan tudni, ki vezeti majd a zenei tehetségkutatót, ahogyan az sem, megmarad-e a mentorgárda.

Puskás Peti 2016 óta segíti az énekeseket a műsorban, már a hatodik évadban is mentor volt, ám azt beszélik, négy sikeres szériával a háta mögött idén nem ül az ítészek közé.

Sok még a kérdés az idei évaddal kapcsolatban, és abszolút benne van a pakliban, hogy nemcsak a műsorvezető, hanem a mentorok esetében is lesz változás – mondta a Blikknek egy, a produkciót jól ismerő bennfentes.

Peti sokat köszönhet az X-Faktornak, hiszen nemcsak a versenyzői, hanem a nézők is nagyon szerették őt, valamint 2019-ben a műsornak köszönhetően talált rá a szerelem is.

Radics Gigi  távozása után új női énekest keresett a produkció, Dallos Bogi  pedig azonnal beilleszkedett a ByeAlex, Gáspár Laci és Peti által alkotott, összeszokott csapatba. Alig kezdődött meg a közös munka, Peti udvarolni kezdett Boginak, aki végül igent mondott, s lassan már másfél éve alkotnak egy párt.

Könnyen lehet egyébként, hogy Puskás távozásával Bogi is eltűnik majd a műsorból. A Blikk megkereste a zenész menedzsmentjét is, ahonnan a következő választ küldték. „Mivel még csak február eleje van, így korai lenne találgatni erről, de örülünk, hogy már most ilyen nagy figyelem övezi a műsort.”

Úgy tudjuk, Puskásék helyett már új nevek is felmerültek: Istenes Bence  és Csobot Adél  ülhetnek be a mentori székekbe.

Korai lenne bármit is mondani az X-Faktor 10. szériájában résztvevő mentorok, vagy a műsorvezető kilétével kapcsolatban, találgatni meg felesleges, hiszen az általában már az előző évadok előtt sem jött be.

Természetesen a megfelelő időben tájékoztatni fogjuk a sajtót és a publikumot is a személyükről. Jelenleg várjuk azok jelentkezését, akik elmúltak 14 évesek, szeretnének részt venni a versenyben, megnyerni azt és ezzel egyedülálló karriert kezdeni – írta a a Blikk megkeresésesére az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: