Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Blikk közölt le részleteket a Fidesz botrány politikusának legújabb magánéleti fejleményéről, a lap úgy tudja, a pár decemberben kelt egybe, a járvány után ünnepli meg a nászt.

Válása óta Rogán Antal magánéletéről szinte semmit nem lehetett tudni, noha korábban gyakran szerepelt bulvárlapokban a miniszter. Az, hogy megházasodott a vagyonnyilatkozatából derült,  abban fel kellett tüntetni a vele egy háztartásban élő felesége nevét.

Bár a Miniszterelnök Kabinetiroda vezetője a magánéletéről már nem akart nyilatkozni, a Blikk megtudta, hogy tombol a kereszténydemokrácia.

A vagyonnyilatkozatában szereplő harmadik feleség, Rogán Barbara néven szereplő hölgy 20 évvel fiatalabb a politikus férjénél,  Kazincbarcikán érettségizett, az ELTE magyar szakán végzett, több szépségversenyen elindult, manökenként is kipróbálta magát.

Hogy Rogán Antal és Barbara mikor ismerkedett meg, arról nincs információnk, de az tény: a miniszter 2019 novemberében jelentette be válását Gaál Cecíliával, és egy évvel később már ki is mondta a boldogító igent új kedvesének.

A lap megbízhatónak nevezett forrásokra hivatkozva azt írta, a pár december közepén Budapesten – az előírásokat betartva – csak a két tanú jelenlétében kelt egybe, nagyobb társasággal csak a járvány levonulása után ünnepelnek.

A 49 éves Rogánnak ez a harmadik házassága, korábbi párjaitól, Sonnevend Alexandrától és Gaál Cecíliától eddig három gyermeke született. Előbbitől egy, András, utóbbitól kettő, Dániel és Áron.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: