Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Úgy tűnik, hogy újabb fejezetéhez érkezett a Matolcsy György és Varga Mihály közötti odamondogatás, miután a jegybankelnök ismét kritizálta a kormányzati gazdaságpolitikát, sőt az elmúlt 10 év teljesítményét is- írja Szakács László az MSZP képviselője közleményében

Majd az MSZP-s politikus arról beszél, hogy van is mit bírálni, azonban felhívnánk Matolcsy György figyelmét, hogy a beváltatlan ígéretekhez ő maga is tevékenyen hozzájárult miniszterként, majd az MNB elnökeként.

Az látszik, hogy amíg a két fideszes politikus egymás bírálatával van elfoglalva, addig a saját feladataikat elhanyagolják: elszállt az infláció és a költségvetési hiány, csúcsot dönt az államadósság- szögezi le a baloldali honatya.

A presztízsharctól kezdve, a szobrok és festmények vásárlásán át, az oligarcha mentőcsomag megalkotásáig mindennel foglalkoznak a Fidesz-rezsim politikusai csak az emberekkel nem.

Kiváltképp a turizmus és a vendéglátás közel 600 ezer dolgozójával, akiknek egyre nagyobb kihívást jelent a saját és a családjuk megélhetésének biztosítása. Tömegeknek szűnt meg, vagy csökkent drasztikusan a bevétele, ugyanakkor a hónapról-hónapra érkező számlákat továbbra is fizetniük kell.

A parttalan viták helyett cselekedetekre van szükség! Az MSZP már a válság kezdete óta azt az álláspontot képviseli, hogy a munkahelyek védelmét, valamint a magyar a kis- és középvállalkozásokat kell támogatni, továbbá a munkájukat elvesztőknek, a fizetéscsökkenést elszenvedőknek azonnali segítséget kell nyújtani.

A kormánynak 80%-os bértámogatást kell biztosítania és egyszerűsítenie kell a folyamatot annak érdekében, hogy minél hamarabb megkapják a segítséget a bajba jutottak! Az elbocsátás előtt álló munkavállalók bérének 80%-át állami támogatásként kell biztosítani 180 ezer forint nettó összegig, a munkavégzés megmaradásával 3-6 hónapra.

Továbbá gondoskodni kell azokról, akik nehéz helyzetbe kerültek, az MSZP ezért követeli, hogy az álláskeresési támogatást 9 hónapon át folyósítsák, amelynek nettó összege nem lehet alacsonyabb, mint 100 ezer forint

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: