Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Rogán Antalnak, nem csak egy 20 évvel fiatalabb feleséget sikerült beújítani 2020-ban, de parlament frissen avanzsált Casanovájának anyagilag is remek évet tudhat maga mögött: napi (!!!) több mint fél milliót keresett

Az Mfor.hu a vagyonnyilatkozatok alapján minden évben összegzi a legjobban kereső országgyűlési képviselők adatait. A lap azt nézte meg, hogy a honanyák és honatyák politikusi fizetésükön túl mennyi mellékest tudtak összeszedni vállalkozásaikkal, érdekeltségeikkel és ezzel együtt havonta mekkora összeget tettek zsebre.

Eszerint a toplista első helyén a frissen házasodott Rogán Antal áll. Havi jövedelme 2020-ban 16,2 millió forintra rúgott köszönhetően annak, hogy ezúttal is 157,8 millió forinthoz jutott találmányhasznosítási díj címén. Emellett szintén felveszi a képviselő alapfizetést, az 1,1 millió forintot és mivel miniszteri posztot is betölt még havi 1,97 milliót kap.

A parlament frissen avanzsált Casanovája tehát anyagilag is remek évet tudhat maga mögött: napi (!!!) több, mint fél milliót keresett.

Nem csak Rogán, de a fideszes Seszták Miklós, volt fejlesztési miniszternek is igazán gyümölcsöző volt 2020. A második legjobban kereső politikussá avanzsált. A képviselő és egyben kormánybiztos jövedelme 9,7 millió forint volt havonta.

Ez huszonnégyszer több az országos havi átlagkeresetnél. A volt miniszter havonta 1,1 millió forintos fizetést kap képviselőként, mellé 997 200 forintért látja el kormánybiztosi munkáját. Tavaly 8,5 millió forinthoz jutott kamatbevétel címén, az ügyvédi irodájának köszönhetően pedig 82,3 millió forinthoz.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: