Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Parazitaölőszert hirdettek Kásler Miklós, Fideszék egészségügyért is felelős miniszterének fényképével, rendőrségi ügy lesz belőle- írja az Index

Az emberi erőforrások minisztere a közösségi oldalán figyelmeztet arra, hogy csalók élnek vissza a nevével és a fényképeivel. Ilyen módon ismeretlenek, többek között egy bizonytalan eredetű és az egészségre potenciálisan káros parazitaölő szert népszerűsítettek a közösségi médiában – írja Kásler Miklós a Facebook-oldalán.

Szeretném egyértelművé tenni, hogy orvos-miniszterként semmilyen termék, különösen gyógyhatásúnak titulált készítmény, reklámozásában nem veszek részt!

Az ügy kapcsán megtettem a szükséges lépéseket, de arra kérek mindenkit, hogyha ilyen tartalommal találkozik, jelentse a szolgáltatónak és az egészsége védelme érdekében ne vásároljon ezekből a termékekből. Vigyázzunk egymásra az online térben is! – fogalmaz a miniszter.

Különböző készítmények mellett jelent meg miniszter úr fényképe, ezek között volt bizonytalan eredetű parazitaölő szer, de szódabikarbóna is – közölte az Index megkeresésére az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: