Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Minden jel szerint teljesen szétgurult a gyógyszer Orbánéknál, Gyurcsányék minden erejükkel azon vannak, hogy minél tovább elhúzzák a járványt szerintük.

A párt szerint a „baloldalnak az az érdeke, hogy elhúzódjon a járvány és zavart keltsenek az oltásban”-vélekedik legújabb valóságtól elrugaszkodott propagandájában az Orbán-párt.

„Gyurcsányék láthatóan minden erejükkel azon vannak, hogy megvalósítsák a járvány elhúzását célzó stratégiájukat” – kezdi közleményét a Fidesz, melyben arról írnak: a „baloldalnak az az érdeke, hogy elhúzódjon a járvány és zavart keltsenek az oltásban”. „Álhíreket gyártanak és zavart akarnak kelteni az oltással és a vakcinákkal kapcsolatban is” – állítja elborult közleményében a  Fidesz.

A pár szerint azonban Magyarországon az oltás szervezetten és az oltási terv szerint zajlik: az első vakcina megérkezésének napjától folyamatosan oltanak, és már rendben megtörtént az egészségügyben dolgozók valamint az idősotthonok oltása is – mutat rá a Fidesz, hozzátéve: már országszerte oltják a legidősebbeket.

„Az oltás ütemét egyedül a rendelkezésre álló vakcina korlátozza. Mivel Brüsszelből kevés vakcina érkezik, Magyarország helyes döntést hozott, hogy máshonnan is vásárol biztonságos és hatásos vakcinákat a magyar emberek oltásához, mert vakcina nélkül nem tudunk véget vetni a járványnak és a korlátozásoknak” – zárja közleményét a Fidesz.

Erre mit lehet mondani? Ezeknél tényleg teljesen elgurult a gyógyszer…

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: