Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A 444 szúrta ki, hogy a Szijjártó Péter, Fideszék külügyminiszterének legújabb Facebook poszt meglehetősen kicsapta a biztosítékot a Fidesz híveknél.

Nem könnyű egyszerre külügyminisztereként részt venni a nemzetközi gazdasági és diplomáciai élet vérkeringésében, közben pedig egy olyan kormány tagjának lenni, amelyik előszeretettel utalgat nemzetközi-globális háttérhatalmakra és vet fel különféle összeesküvés-elméleteket- jegyzi meg a 444

 

Majd a portál bemutatja Szijjártó Péter csütörtöki posztját. A külügyminiszter Párizsból töltött fel pár fényképet a közösségi oldalára, ezzel a szöveggel:„A Rothschild család története az 1700-as évekre nyúlik vissza, ők alkotják a világ egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb bankárdinasztiáját, vállalatuk a világ egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatást nyújtó társasága. Erőteljesen jelen vannak Közép-Európában, mi is szívesen működünk velük együtt.”

A rövid beszámoló viszont elképesztő felháborodást váltott ki Szijjártó követői között, a több száz hozzászólás között elvétve akad olyan, melynek szerzője a miniszter védelmére kelt volna. Az általános hangulatot elég jól összefoglalja ez a pár, sokak által lájkolt komment:

A Rotschild-családdal együttműködni jó? Hát ez egyre rosszabb lesz! A covid-os túlzások után itt van ez is! Fidesz-es vagyok, másra nem tudnék szavazni, na de kezd nem jó irányba menni a szekér kedves Péter!

A Rotschildokkal nem szabad üzletelni! Minden baj okozói! Ők a háttérhatalom, csak rosszul járhatunk, messziről kerülendő!!!!!
Pont a Rothscidok találták ki a pandémiát!

Es ezt te leirod? GYOR szegyene vagy!!!! Rootschildok az illuminatusok motorja…. Komoly vagy, dehat vilag szinten ok iranyitanak…

Eleg szomorú kedves miniszter úr! – arról nem is beszélve hogy ok tartanak minket az emberiséget adosrabszolgasagban a fedezet nélkül kibocsajtott virtuális penzukkel.
De ebbe kar most belebonyolidni mert szerintem itt mindenki tudja az igazságot. Kar volt ezt velünk megosztania.

Eddig azt gondoltam, mondtam, hogy méltó és talán egyetlen megfelelő utódja lehet majd Orbán Viktornak. Nos, ezzel a posztjával ezt erősen megkérdőjelezte!
Köszönjük Szijjàrtó Péter hogy egy gyors töri óra keretein belül körbevonalazta kiknek a,, rabszolgài” vagyunk… Leszünk… Bàr sztem, nem nagy hírérték….

Ők uralnak mindent. Ezek legyenek az utolsók, akikkel egyáltalán szóba állunk! ?

Olyanok ezek is mint Soros? Mert ha jól olvastam, ezek még rosszabbak…De akkor minek áll velük szóba egy keresztény kormány? Lesznek ösztöndíjjasaik???

… és mi dolgunk van ezekkel a haramiákkal, csak fehér nyakkendőben…? már ide jutottunk, hogy tisztes nyugati bank nem ad kölcsönt? max Kina, meg az Oroszok?… vagy már ekkora bajban vagyunk, mindegy ki csak adjon?

Szabadkőművesekkel üzletelni? Önellátó ország lehetnénk. Második Svájc lehetnénk. Csalódás.

Ezek a családok…mert nincsenek egyedül ….az Emberiség és a Föld nevű bolygó RÁKOS DAGANATAI …..tessék Utána olvasni ……Csak a Hitler hatalomra jutása v. A II.Világháború c.könyvek azon részeit …kik is finanszítozták Az EGÉSZ Világégést ./ IG Farben , Krupp Acél….stb …Deutsche Bank…../ Nem beszélve a globális környezetszennyezést — miért is nem lehetett 40 évvel ezelőtt az ” olaj / petrolkemiai ” ipart megfékezni , korlátozni ……stb..stb… Plussz az egész Világ teljes Eladósodása / a Kitermelhetetlen hitelek ….. ..a 7,5 Mrd ember 80 % – ának szegénysége , éhezése …..stb….stb….

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: