Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Földi László, Fideszék egyik kedvenc tanácsadója a Kossuth Rádió vasárnap reggeli műsorában beszélt az interneten zajló társadalmi kommunikáció hatásairól. Végső konklúzióként kijelentette: le kellene kapcsolni a netet.

Tyűha, azt hogy Fideszék nagyon durván elvesztették a kapcsolatot a valósággal nem egy megnyilatkozások támasztja már alá. De amit ez a derék Földi produkált a Kossuth Rádióban, azért sok mindent kimaxol.

Megállapította, hogy az interneten van egy olyan trend, „ami tudatosan megbontja a társadalom értékrendszerét. Az identitást, a családokat, a nemeket. Ennek egyik alappillére az idősebbek viszonya a fiatalokhoz.

” Azt mondja, akik ezeket a szálakat mozgatják, el tudják érni, hogy a fiatalok kevésbé tiszteljék az időseket, és fordítva. Földi László szerint a társadalom támadásáról van szó.

Aggályosnak tartja a titkosszolgálati szakértő, hogy az idősek nem vesznek részt az interneten zajló társadalmi kommunikációban. „A társadalmi gondolkodás az interneten történik, ami ma még beláthatatlan következménnyel járhat.

Ezekben az idősek nem vesznek részt. Ez egy ömlesztett információcunami, amit mindenkinek szűrni kell” – idézi az Index a műsorban elhangzottakat. (Itt jegyezzük, meg Fideszék tényleg azt, hiszik az idősebbekről, hogy az űrben élnek? Nagyon is interneteznek a szép korosztály képviselői is)

Végül azt a konklúzióz vonta le, hogy „le kellene kapcsolni az internetet. „Ezt egy szűk csoport irányítja, a gépet pedig másodpercek alatt bárkit képesek befolyásolni. Nyilván ez nem fog megtörténni, ezt mindenki butaságnak tartja, de én nem látok más logikát” – jelentette ki.

Földi László amúgy ezer szállal kötődik a Fideszhez, sőt még Tarlós István főtanácsadója is volt egy ideig, felesége Földi-Kovács Andrea a Hír TV ismert műsorvezetője.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: