Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Fideszék egyik, hanem a legbarbárabb pusztítása kétségtelenül az volt, amit a színművészeti egyetemmel műveltek. Konkrétan hatalmi érdekekből teljesen szétzúzták a nagy múltú intézményt. Most Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke arról beszélt, hogyan számolják majd fel Fideszék ámokfutását.

Nem egyetemként, de folytatják az oktatást azok az oktatók és diákok, akik tiltakoztak az SZFE átalakításával szemben. Kunhalmi Ágnes kijelentette, hogy kormányváltás esetén új állami egyetemet hoznak létre, amelynek a függetlensége és autonómiája biztosítva lesz.

Kunhalmi Ágnes az az ATV Startban azt mondta, hogy kormányváltás esetén az elveszett krediteket beszámítanák a SZFE diákjainak. Azt is kijelentette, hogy ha kormányra kerülnek 2022-ben, új állami egyetemet akarnak létrehozni, amely teljesen függetlenül és autónóm módon tud működni.

Ezen az új egyetemen el lehet ismerni a teljesített tárgyakat, ha megfelelően vannak dokumentálva. Kunhalmi szerint erre van lehetőség, mivel a diákok és az oktatók is többször jelezték, hogy folyamatos volt a tanulás és az oktatás.

Arra a kérdésre, hogy ebben az esetben párhuzamosan működne a Vidnyánszky-féle és az új egyetem, Kunhalmi azt mondta, hogy nem ők teremtették ezt a helyzetet, erőszakkal elvették az egyetem autonómiáját. Kell a modern színjátszásnak egy modern, független, de állami intézmény, ahol az egyetemi autonómia biztosítva van.

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: