Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A járvány helyzet felturbózta az ételkiszállításokat és ezzel sajnos a visszaéléseket is. Egy Pest megyei pizzériának elege lett, hogy rengeteg kamu rendeléseket kap az egyik faluból, ám bejelentése után kitört a népharag.

Egy Pest megyei pizzéria bejelentette, hogy nem szállít többet ételét Pándra, a vállalkozás okai érthetőek voltak: Sajnos mindennapossá vált, hogy a leadott rendeléseket telefonon és weboldalon keresztül is, bizonyos utcákból NEM veszik át.

A rendelések egyre nagyobb összegekből állnak, a megadott telefonszám nem elérhető és sajnos más pándi lakosok nevére kérik, ezáltal őket is nagyon kellemetlen helyzetbe hozták a csalók.

„Nagyon bánjuk, de meg kell válnunk Kedves törzsvendégeinktől is, mert nem tudjuk hogy, vajon nem az ő nevükben adnak e le hamis rendeléseket. Természetesen emellett jogi útra is tereljük az ügyet, mert ez így tovább nem mehet”- írja a pizzéria

Az étterem bejelentése nagy felzúdulást keltett a faluban: a pándiak többsége megértette a vállalkozó döntését, ám nagyon ki vannak akadva, hogy le kell mondaniuk kedvenc pizzáikról  vicces kedvű csalók miatt.

A felzúdulás mértékét jól jelzi, hogy az étterem módosított eredeti döntésén és csak weboldalon keresztül nem fogad a településről többet rendelést és csalás történik akkor azonnal rendőrségi feljelentést is tesznek.

Egy-egy ilyen viccesnek gondolt hívás akár több ezer forintos kárt is okozhat egy étteremnek, ami nyilván komolyan megnehezítheti egy vállalkozó amúgy sem könnyű helyzetét. Ráadásul a vicces csalók könnyen egy teljes településsel is kibabrálhatnak.

A járvány miatt nyilván megnőtt az ételkiszállítás mértéke, ezzel együtt a csalások száma is. A történetet azért írtuk meg, hogy mindenkinek leesen, hogy ez baromira nem vicces, másrészt a dologból könnyen rendőrségi ügy is lehet. Mindenki döntse el mivel szórakozik.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: