Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Torzsa Sándor, az MSZP ferencvárosi képviselője időről-időre Facebookon reflektál a nagypolitikai fejleményekre is, most a Klubrádió ügyében tette helyre az okoskodó főfideszest, íme Torzsa teljes bejegyzése:

Ami Klubrádió ügyében történik az önmagában is vérlázító, de ezt megtudta fejelni Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár pár remek mondattal:

A Klubrádió az elmúlt hét évben legalább hatszor sértett szabályt, kétszer meg is bírságolták. (…)”A Klubrádió súlyos szabálysértéseket követett el, nem egyszer, nem kétszer, hanem hatszor sértette meg az alapszabályokat”. (….) Egyesek azt akarják elhitetni, hogy a kormány záratta be az utolsó független rádiók egyikét, de valójában a rádió vezetése okozta a saját vesztét azzal, hogy figyelmen kívül hagyta a műsorszolgáltatásra vonatkozó szabályokat. (…) “Azt hiszem, egyesek ezt jogállamiságnak hívják”

Nos, ha már szabálysértéseknél tartunk, akkor Kovács kommunikációs úr figyelmét, hadd hívjam fel pár tényre:

2019-ben az Átlátszó kérte ki a bíróságtól a sajtóperek alakulását: A Fővárosi Törvényszéktől kapott adatok szerint 2018-ban összesen 109 alkalommal marasztalta el a bíróság valamelyik ismert kormánypárti médiumot.

Az átlátszó 2020-ban is kikérte ezeket az adatokat: Elmarasztaló ítélet 2019-ben összesen 65 esetben született, 61-szer kormánypárti médium ellen, 4 esetben pedig nem kormánypárti ellen.

Jogállam. Hát persze.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: