Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kolosi Péter, az RTL Klub egyik meghatározóbb vezetőjének szavaiból arra lehet következtetni nem csak Fideszék, de a hozzájuk közeli TV2 is szeret lopni.

A SorozatWiki nemrég készített egy interjút Kolosi Péterrel, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettesével, amiben nemcsak a 2020-as évet értékelte, hanem arról is beszélt, hogy mikor és melyik műsorok és sorozatok folytatódnak 2021-ben. Emellett annak a végére is pontot tett, hogy kinek az ötlete volt az Álarcos énekes behozatala.

„Az Álarcos énekes nemzetközi megjelenése után nem volt kérdés, hogy ezt el szeretnénk hozni Magyarországra is, mert annyira jó formátumnak tartottuk. Amikor mi behozunk egy nagy újdonságot, akkor általában az szokott történni, hogy a konkurensünk fantáziája addig terjed, hogy egy ugyanolyat csináljon, mint amit mi megvettünk.

Tudom, hogy több helyen elmondták, hogy az övék egy másik külföldi formátumra épült, de magától a formátumtulajdonostól tudom, hogy ez nem az a műsor, amit ők megvettek. Ők egyszerűen az Álarcos énekest akarták lemásolni, bárhogy is sikerült…” – fogalmazott Kolosi Péter, aki szerint nagyon fontos, hogy két hasonló produkció közül melyik debütál hamarabb.

 

„Azt gondoltuk, hogyha nálunk van az eredeti, nemzetközileg sikeres formátum, akkor úgy kell elindítsuk, hogy ehhez méltó sikereket tudjon elérni. Ez pedig sikerült is. (…) Annak pedig külön örültem, hogy egy teljesen új megközelítésű hétvégi showműsort tudtunk adni a nézőknek. Ezeket látva az év egyik legkellemesebb emléke marad az Álarcos énekes és annak az első évada”

Nagyon sokszor fordul elő, hogy egy ilyen műsornál a második évad nem hoz akkora sikert, mint az első, de azért nézett marad. Nem örültünk neki, hogy ilyen gyorsan visszahozzuk a formátumot. Az Álarcos énekes szempontjából ez nem volt olyan jó, de utólag is azt gondoljuk, hogy az X-Faktor helyett ez volt a legjobb megoldás.

Azzal pedig nincs problémánk, hogy nem mindig ez volt a legnézettebb vasárnap esti program, csak tizennégyből tizenegyszer. Ez kizárólag azt jelzi, hogy ősszel erősebb volt a verseny. Elárulhatom, hogy idén tavasszal nem tervezünk a műsorral, nem fogunk minden félévben egy új Álarcos énekes évadot készíteni. Viszont mivel nagyon sikeres volt, valamikor vissza fog térni az RTL Klubra.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: