Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy 2021. február 14-én éjfélkor elnémult a Klubrádió a budapesti frekvenciáján. Az erős mondatokat éjfél után mondjad- mondta Arató András a Klubrádió tulajdonosa valamelyik kollégájának, most kiderült mi volt az az erős mondat.

Az erős mondatokat éjfél után mondjad- mondta Arató András a Klubrádió tulajdonosa valamelyik kollégájának, majd elbúcsúzott a hallgatóktól és elkezdődött a visszaszámolás.

A hatóságnál már nagyon várhatták ezt a pillanatot, hiszen a rádiónak lett volna még a visszaszámlálás szerint 2 másodperce, de kettőnél elnémult az ellenzéki rádió  utolsó megmaradt budapesti frekvenciáján is.

A Klubrádió saját Youtube csatornájára töltötte fel a jelenetet és kiderült, mi volt az az erős mondat, amit Arató éjfél utánra tartogatott. Miután elhallgatott a rádió földi sugárzása, Orbán Viktor egyik beszéde szólalt meg: „Mi soha sem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk” Nézze meg a videót, mert úgy még erősebb:

A rádió nem szűnik meg- ezt hangsúlyozták a búcsúzó klubrádiósok, hanem online rádióként folytatja tovább. Ahogy már megírtuk, az adást a Hír Hugó is sugározza, ide kattintva hallgathatja a rádiót.

A Klubrádió vélemény- és hírrádióként 2001. december 10-én szólalt meg először Budapesten és annak 70–80 km-es körzetében az FM 95,3-as frekvencián. A rádió a Fidesz 2010-es hatalomra kerülés után elbukta a vidéki frekvenciáit.

Pedig egykoron hallgatható volt, Bács-Kiskun megyében, Gyöngyösön és környékén, Esztergomban, Ajkán, Balatonfüreden, Keszthelyen, Pápán, Veszprémben, Debrecenben, Tiszafüreden valamint az Abádszalókon is.

2020. szeptember 11-én bejelentették, hogy a Médiatanács döntése értelmében a Klubrádió médiaszolgáltatási jogosultsága 2021. február 14-én lejár, és pályázat lesz a 92,9 MHz-re. 2021. február 9-én jogerős ítélet született: ennek értelmében a Klubrádiónak meg kell szüntetnie az FM-sugárzását.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy egy újabb ellenzéki médiát zúztak be fideszék, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa mekkorát hazudott Orbán amikor azt mondta, mi soha sem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: