Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ahogy tegnap megírtuk, hatalmas felzúdulást keltett a Momentum bejelentése, hogy rá indítják Hadházy Ákost Zuglóban egy győztes ellenzékire. Ha már arról szól az előválasztás, hogy mondjuk el, mi ellenzékiek a véleményünket, akkor most elmondjuk.

Rögtön az elején rögzítsük: ahol van az ellenzéknek győztes arca, olyan aki megverte a Fideszt 2018-ban ott ne legyen előválasztás, mert fölösleges erőforrás égetés. Hiszen az előválasztás arról szól, hogy megtalálja az ellenzék azt az arcot aki le tudja győzni a Fideszt. Ezekben a körzetekben megvan.

De azt is észre kell venni, hogy nem véletlenül keltett ilyen komoly felháborodást a Momentum bejelentése. Ugyanis nagyon, de nagyon rossz optikája van a dolognak. Ebben a formában olyan látszata van, hogy beindult az egymás kifúrása.

S valljuk be, egy kicsit erről is szól ez a dolog. Nehéz lenne azt mondani, hogy Tóth Csaba, aki 2014-ban és 2018-ban is pépé verte a Fideszt Zuglóban, nem fogja 2022-ben is hozni a körzetét.

Rossz szájízt kelt bennünk, hogy bizonyos ellenzéki pártok az erős embereiket be akarják ültetni a tutinak látszó -már győztes- körzetekben, miközben tény, hogy a 106 körzet zömében a Fidesz győzött és az erős ember pont azért erős ember, mert képes nyerni egy nehezebb körzetben is.

Meg kell érteni, hogy csapat játékra van szükség és nem egymás kifúrására. Zuglót Tóth Csaba biztos megnyeri és állítom, hogy van 40 vidéki olyan körzet, amit meg csak Hadházy tudna megnyerni. Mert az ő ismertsége kellene ott a győzelemhez.

Hangsúlyozzuk: a Fidesz 2018-ban 91 körzetben nyert. Ebben a 91 körzetben kell megtalálni a győztes arcot. Ne abban a 15-ben tessék már furkálódni, ahol már megvan. Tessék már úgy gondolkozni, hogy egy csapat vagyunk és tessék már elfelejteni ezeket a nyomorék pártérdekeket.

Kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, ha egyetértesz velünk, hogy a pártvezetőkhöz is eljusson: az ellenzék feladata az hogy a 91 fideszes körzetbe találja meg a győztes arcot és nem az, hogy egymást kifúrják a tuti körzetekből, ezért csak ott legyen előválasztás, ahol még nincs az ellenzéknek győztes embere.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: