Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

„Hadházy éppen Szekszárdon, büszke fideszes önkormányzati képviselőként feszített a képviselő-testületben, akkor, amikor mi elkezdtünk azon dolgozni Zuglóban maroknyian, hogy változtassunk a helyzeten” – nyilatkozta Tóth Csaba a Keljfeljancsi Fiala Jánossal című műsorban. Hozzátette, hogy a most már momentumos képviselő elindulhatott volna Felcsúton is, ha változást akar hozni.

„Ez az ember azt mondta tegnap, hogy akkor lehet csak az országban változás, ha Zuglóban is változás lesz. Hát nem értem, miről beszél! Nem tudja, hogy Zuglóban Karácsony Gergelynek hívták az előző polgármestert?

Nem tudja, hogy Horváth Csabának hívják a mostani polgármestert? Nem tudja, hogy a tavaly előtti önkormányzati választáson az összes körzetet megnyerte az ellenzéki szövetség? Nem tudja, hogy kétszer nyertem én egyéniben országgyűlési képviselőjelöltként? Nincs vele tisztában?” – fakadt ki Tóth Csaba Hadházy Ákosra a 168Óra online műsorában, azt is hozzátette, hogy csak úgy lehet értelmezni Hadházy mondatát, miszerint változást akar, hogy lényegében a Fideszt akarja visszahozni, hiszen Zuglónak ezen körzete eddig is az ellenzéké volt.

„Van másik 91 körzet, ahol lehetne indulni”, ahol a Momentum tényleg elindíthatná Hadházyt, „választhattak volna egy Felcsútot, egy emblematikus fideszes körzetet”, mert ha Hadházy tényleg változást akarna, akkor nem Zuglót nézte volna ki – vélekedett az MSZP-s politikus.

A viszály hátterében a Momentum elnökének kijelentése áll, miszerint nem szeretnének közös listát Tóth Csabával, ezért indítják el Hadházy Ákost az MSZP-s képviselő körzetében.

„Ez igazából nem rólam szól, nem arról szól, hogy Tóth Csabát akarják vagy nem akarják. Egy valamit nagyon szeretne a Momentum valóban, a Zuglói országgyűlési körzetet megszerezni” – vélekedett a politikus, aki szerint azért ezt a körzetet akarja a Momentum mert ez „könnyen megnyerhető” szerintük.

Tóth azonban felhívta figyelmet arra is, hogy 2010-ben még a Fidesz uralma alatt volt a kerület és csak kevesen harcoltak a változásért, azonban sikerrel jártak, ugyanis ő lett a kerület képviselője, a kerület polgármesterének pedig Karácsony Gergelyt választották meg.

A képviselő azt is kiemelte, hogy amikor ők elkezdtek Zuglóban dolgozni akkor Hadházy még „éppen Szekszárdon, büszke fideszes önkormányzati képviselőként feszített a képviselő-testületben”, aztán LMP-s képviselő lett, most meg momentumos.

„Úgy váltogatja a pártokat, mint más az alsógatyát. Hát ki hisz egy egykori fideszes önkormányzati képviselőnek?” – fejtette ki véleményét Hadházy Ákosról Tóth Csaba.

Az MSZP-s politikus szerint Hadházy ellenzéki politikusként sem volt mindig az összefogás élharcosa, ugyanis az LMP társelnökeként „még nem gondolta azt, hogy az ellenzéknek együtt kell elindulnia egy választáson”, így az LMP-s képviselők nem léptek vissza és ennek köszönhető a Fidesz jelenlegi kétharmada.

„Az emberek értékelik, ha velük foglalkozunk, a mindennapi problémáikkal, mert a politikának erről kell szólnia” – tette végül hozzá Tóth. Azt is hozzáfűzte, hogy a zuglóiakért akar dolgozni, mint azt teszi 15 éve, de vajon, hogyan tudja ezt megoldani Hadházy, akinek Szekszárdon van állatorvosi praxisa.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: