Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Gyakorlatilag nincs is fiatal nézője a Fidesz propaganda tévéjének, a kereskedelmi korcsoportba fél százalékot se éri a propaganda tévé nézettsége. Vélhetően ezt elégelhettem a központi bizottság és most bevetik a csoda fegyvert: Gajdics Ottót.

Nem csak a Fideszt, de a tévéjét se nagyon kamálják a fiatalok. Vélhetően ez is az okok között lehetett, hogy változások lesznek a csatornánál.

Átrendeződés a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványnál: Gajdics Ottót nevezték ki a HírTV tartalmi igazgatójának, ezzel egyidőben a KarcFM főszerkesztői feladatait helyettesének, Pelyach Gergelynek adja át, míg a rádió ügyvezetői teendőit továbbra is ellátja.

A Pestisrácoknak annyival kommentálta új feladatát Gajdics, hogy „Nagy megtiszteltetésnek tartom a felkérést, bízom benne, hogy irányításommal a Karc FM és Hír Televízió tartalmi megújítása sikeres lesz, és méltó módon szolgálja a nemzeti polgári konzervatív közösséget.”

A HírTV legutóbb december elején robbantott igazán nagyot, mikor a Direct One szolgáltató közölte, hogy a csatornát a PestiTV-re cserélik, miután a HírTV  “népszerűsége és teljesítménye az utóbbi időben nem érte el a korábbi szintet, a műsor szolgáltatója maga kezdeményezte a szerződésbontást.”

Február elején kiderült, mégsem bontottak szerződést, továbbra is elérhető marad a szolgáltatónál. A HírTV-t valóban nagyon kevesen nézik, a Nielsen mérései szerint

2020. január 1. és 2020. december 29. között átlagosan 784 471 fős elérést produkált, ami a teljes lakosságban, egész napra vetítve 1,16 százalékos közönségarányt jelent.  Főműsoridőben a teljes lakosságban átlagosan 1,17 százalékos közönségarányt ért el a HírTV, ami átlag 420 822 fős elérést jelent, a 18-49 évesek közül pedig átlagosan 0,45 százalék, 72 769 fős elérése volt a kormánypárti tévé adásainak.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: